söker en knullkontakt på direkten

Jag söker en knullkontakt på direkten! Jag är less på mitt tråkiga vardagsliv, jag vill ha en fartfylld vardag med mycket knull och härlig njutning. Mina vänner säger att jag ser bra ut och att jag inte borde ha något problem med att hitta ett knull, men verkligheten är annorlunda.

På krogen så tar inte männen mig seriöst. De förstår inte att det är ligga jag vill. Jag har svårt att uttrycka känslor och så och har haft problem med att tas på allvar av män i hela mitt liv.

Men det är inte bara det, när jag tröttnade på detta så valde jag att medvetet visa att jag är kåt och vill ha sex så mycket som möjligt, men då uppfattas jag istället som extremt slampig vilket gör männen avskräckta för mig.

Jag har därför gett upp hoppet på krogen, jag kommer ändå aldrig få knulla ändå om jag fortsätter leta där. Jag får helt enkelt testa något nytt.

Om du skulle kunna tänka dig att knulla med mig, en ganska så slampig tjej trots allt, så kanske vi två kan få ihop något,

Tjejer som är knullsugen

Skriv direktmeddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*